Weeronline

Buienradar

Windy

De contributie voor het jaar 2019 bedraagt € 70 (club verzekering +licentie NTFU en fietssportmagazine: http://www.ntfu.nl)

In deze contributie zit ook een groot deel van de kosten voor brunch of diner aansluitend aan het seizoen of aan het begin van het nieuwe seizoen met partner, maar wel nog met een eigen bijdrage.

Ook voor de kleding wordt gezorgd, dit is een standaardpakket te weten: 1 korte broek, 1 lange broek, 1 shirt, 1 zomerjas tegen een ledenprijs, het is wel de bedoeling dat je 2 jaar lid blijft. Andere kleding, bv winterjas, windbreker of shirt zonder mouw, is apart te koop.

De kleding coordinator is Romain Deveneijns.

Wil je lid worden dan heb ik de volgende gegevens van je nodig:
Voornaam Achternaam
Adres
Postcode Plaats
Telefoonnummer en Geboortedatum

Met vriendelijke groet, Peter van Veen (secretaris)
Dorpsstraat 94
4511 EJ Breskens
06 28409541

Corona:

Geachte leden,

nu in Nederland aangekondigd is dat tot 1 JUNI alle samenkomsten en evenementen verboden zijn, heeft het bestuur van de STRC besloten de (woensdag) Sterritten competitie af te lassen.

Dat is 1 van de 3 peilers van ons clubkampioenschap.

Of ons clubkampioenschap 2020 wel of niet doorgaat, daar zijn we nog niet uit, daar komen we later op terug. Maar het spreekt voor ons vanzelf dat alle gereden km's in de periode waarin NTFU en TC Breskens geen activiteiten ontplooien, die km's sowieso NIET meetellen.

Hopelijk tot binnenkort of de fiets, hou je aan de adviezen, blijf gezond !

met vriendelijke groet, namens het bestuur, Romain

 

 

Beste leden,

ook van onze zijde nogmaals aandacht voor het virus.

Van de zijde van NTFU, KNWU en ook VBR wordt ten strengste ontraden om nog in groepsverband te fietsen (zie evt ook de NTFU website)

In groep is het heel moeilijk om de 1.5 m afstand te bewaren. Bovendien wordt er nogal wat gesnotterd.

Zowel op zaterdag, zondag en ook doordeweeks rij ik en velen met mij niet meer in groepsverband.

Vergeet voorlopig de afspraken om 9.00 samen te vertrekken

Alleen fietsen mag nog steeds en wordt van allerlei kanten gepromote !!

Hoop snel op betere fietstijden, met vriendelijke groet, Romain

 

 

Welkom op de site van de Trimclub Breskens. Trimclub Breskens heeft als doel het in groepsverband beoefenen van de toerfietssport. Vanaf maart tot en met oktober fietst men iedere zondagmorgen gezamenlijk zo`n 60 a 100 km.
Ook wordt er regelmatig deelgenomen aan diverse toertochten zoals Amstel Gold Race, Jan Janssenclassic etc. Tevens neemt de club deel aan de sterrittencompetitie op de woensdagmiddagen/avonden. Als u interesse heeft om met ons mee te fietsen, neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Het officiele seizoen loopt van 1 maart t/m 31 oktober, in maart en april vertrek 9.00 uur en de maanden mei t/m september vanaf 8.30 uur en oktober vanaf 9.00 uur, maar ook in de winter wordt er door ons gereden, vertrektijd 9.00 uur vanaf Ons Dagelijks Kost aan het Spuiplein.

Als je minimaal 1.250 km rijdt en noteert in je toerfietsboekje (afronden op 5 km) kom je in aanmerking voor de jaarlijkse attentie.

De sterritcompetitie begint rond april op woensdag (21 weken). Vertrek vanaf Ons Dagelijks Kost, de middagploeg om 13.00 uur en de avondploeg om 18.15/18.30 uur. Alles over de sterritcompetitie kan je vinden op de volgende site: http://www.strc.nl.

Kijk ook in de agenda op deze site.

Heb je nog vragen vraag het mij of een van de andere bestuursleden: Romain Deveneijns (voorzitter), Bram van den Broecke (penningmeester), Romain Deveneijns (lid), Piet Vasseur (lid) en Phil Calon (lid). Peter van Veen(secretaris)

 

 

Voorzitter:
Romain Deveneijns
Anker 8
4511KB Breskens
0117382469

Secretaris:
Peter van Veen
Dorpsstraat 94
4511EJ Breskens
06 28409541

Penningmeester:
Bram van den Broecke
Ghistelkerke 22
4511JA Breskens
0117385040

Bestuurslid:
Piet Vasseur
Rozenstraat 26
4511HB Breskens
0117382378

Bestuurslid:
P.R.G. Calon
van Zuijenstraat 10
4511GM Breskens
0117382295

 

 

 

 

Sponsors